– ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ –Ποίοι είμαστε

Η PDS Electronics είναι μια καινούρια επιχείρηση με τεράστιο δυναμισμό, αξιοπιστία και με γνώμονα πάντα την τέλεια εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει λύσεις σε καινούριες και υφιστάμενες επιχειρήσεις με ειδικότητα στον ταμειακό εξοπλισμό.

Το όραμα μας

Αυτό που πάντα μας παρακινούσε ήταν και είναι οι διάφορες απαιτήσεις της αγοράς και πως μια επιχείρηση μπορεί να ακολουθά την εξέλιξη αυτή και να βρίσκετε πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά από αυτήν.

Έτσι, παρέχουμε άριστα προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, προσφέρουμε την ιδανικότερη λύση για κάθε είδους επιχείρηση-κατάστημα και φυσικά κρατάμε ψηλά τον πήχη προς τους πελάτες μας για την ανάπτυξη, εξέλιξη των προγραμμάτων μας και τη δέσμευση μας για την καλύτερη τεχνική υποστήριξη.

 

PDS Electronics:

Η PDS Electronics ασχολείται με τον εφοδιασμό ταμειακών μηχανών, ταμειακών συστημάτων, POS Systems και Προγράμματα για χονδρική ή/και λιανική πώληση και υποστηρίζει επιχειρήσεις όπως Καφετέριες, Μπαράκια, Εστιατόρια, Fast food, Deliveries, Υπεραγορές, Αλυσίδες καταστημάτων, Κομμωτήρια, Περίπτερα, Κρεαταγορές  κ.λ.π

Η PDS Electronics με την πείρα της και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της στο θέμα της τεχνολογίας, της πληροφορικής, του αυτοματισμού, των επιχειρήσεων και των ταμειακών ροών μιας επιχείρησης, μπορεί και προσφέρει πολλαπλές λύσεις στο θέμα της τιμολόγησης, μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων πώλησης.

Με βάση την εμπειρία μας, οι επιχειρήσεις επωφελούνται πολύτιμες συμβουλές σε θέματα ΦΠΑ, ορθών χρεώσεων και λειτουργικού τρόπου εργασίας, ώστε η εργασία σας να διεξάγετε μέσα σε άριστες συνθήκες.

Επόμενοι στόχοι, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση της υποστήριξης στους πελάτες μας, με νέες μεθόδους, νέα παρεμφερή προϊόντα, βελτιστοποίηση των ενδοεπιχειρησιακών διαδικασιών και η πλήρης αυτονομία της επιχείρησης σε όλο της το φάσμα!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την διαρκή εμπιστοσύνη σας. Να είστε σίγουροι  ότι θα συνεχίζουμε να την τιμούμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Share This